VivaFacilities

BLOGUL VIVA FACILITIES

VivaFacilities


Vestiare scolare - o necesitate în școlile Europene


Nevoia școlilor de a oferi elevilor vestiare pentru depozitarea lucrurilor personale și materialelor didactice este din ce în ce mai crescândă și mai importantă. Vestiarele școlare trebuie să fie diferite față de vestiarele din alte domenii. Calitatea, designul robust, posibilitatea de comandă uși colorate,  contează atunci cand dorim sa alegem dulapuri pentru scoala!


citeste mai departe
Ergonomia mobilierului școlar – moft sau necesitate?


Cu totii auzim în ultima perioadă vorbindu-se despre protestele părinților care atenționează despre ghiozdanele copiilor care ajung să cântărească până la 7 kg, norma fiind de 2,5 kg. Desigur, acesta poate fi un pericol pentru dezvoltarea fizica a elevilor, dar prea puțini părinți realizează că de fapt sănătatea școlarilor poate fi afectată într-o măsură mai mare de mobilierul inadecvat. În condițiile în care un copil petrece în medie 30% din timp în băncile șc ...


citeste mai departe
Birourile reglabile, noua cerinta in spatiile de birou moderne


Alternarea lucrului din pozitia asezat cu lucrul in picioare are conform ultimelor studii efecte foarte importante asupra sanatatii noastre: o postura mult imbunatatita, oxigenarea creierului , consum mai mare de calorii/ora, reducerea riscului unor boli dintre care putem aminti obezitatea, diabetul si boli de inima! De aceea, birourile reglabile pe inaltime au devenit o cerinta in spatiile de lucru moderne, fiind tot mai cautate!


citeste mai departe
Realități ale muncii la birou în secolul XXI


„Cu siguranță una dintre realitățile medicale ale secolului XXI o reprezintă creșterea afecțiunilor coloanei vertebrale în rândul populației tinere. Care sunt cauzele care au adus în cabinetele de ortopedie această avalanșă de pacienți cu simptomatologie provocată de șezutul prelungit la birou?”


citeste mai departe
Noua Generație de Birouri Reglabile Viva New Generation


În majoritatea companiilor se discută tot mai mult despre subiectul statului îndelungat la birou, pe scaun, în transportul comun, la masă etc, și s-a ajuns la concluzii precum ”Statul pe scaun este mai periculos decât fumatul„ sau ”Scaunul tău te ucide„. Studiile arată că angajații petrec aproximativ 62% din timpul programului de lucru, pe scaun, iar studenții 75% din ...


citeste mai departe


Ce spun clienții noştri:

Am ales firma Viva Facilities pentru achizitia de dulap vestiar metalic datorita calitatii materialului si a vopselei. Beneficiem de aceste vestiare metalice din anul 2018 si sunt ca si noi, ele fiind utilizate zilnic. Datorita personalului de la Viva Facilities, am avut/avem o colaborare foarte buna, sunt maleabili si foarte devotati clientilor. Raspunsurile la cererile de oferte nu au durat mai mult de 30 minute.

Ifrim Pansica

Reprezentant achizitii


Grupul de Firme Tce 3 Brazi SA

Abonează-te la newsletter-ul VIVA FACILITIES, și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale

Sunt de acord cu Termeni și condiții

PARTENERI: