VivaFacilities

BLOGUL VIVA FACILITIES

VivaFacilities


Soluții de depozitare a obiectelor personale în cadrul festivalurilor/evenimentelor publice: Vestiare metalice sigure și practice


Vestiarele metalice reprezintă una dintre cele mai populare soluții de depozitare pentru festivaluri și evenimente publice, oferind o serie importantă de beneficii.


citeste mai departe
Vestiare și dulapuri metalice personalizate: Construiește-ți imaginea de brand!


Formarea și consolidarea unei imagini de brand este esențială pentru succesul unei companii. Fiecare aspect al afacerii contează, inclusiv spațiul de lucru și facilitățile oferite angajaților. Vestiarele și dulapurile metalice personalizate nu sunt doar o soluție practică de organizare a spațiului, ci și o modalitate eficientă de a consolida și a îmbunătăți imaginea de marcă a companiei.


citeste mai departe
6 avantaje ale cabinelor acustice în birourile open space


Cabinele acustice, cunoscute și sub numele de cabine izolate fonic, cabine de confidențialitate sau phone booths, oferă un spațiu privat și liniștit pentru ca angajații să lucreze sau să răspundă la apeluri telefonice.


citeste mai departe
Birouri reglabile electric - Viva Upgrade vs. Viva Smart


Birourile reglabile electric Viva Upgrade și Viva Smart prezintă același mod de funcționare, aceeași înălțime minimă și maximă. Diferențe se găsesc la producătorul motoarelor, design, capacitate portantă, termen de garanție și preț. 


citeste mai departe
Cum alegi vestiarele potrivite pentru școală?


Alegerea mobilierului școlar reprezintă o provocare pentru părinții și profesorii responsabili. Pentru a alege vestiarele potrivite nevoilor școlii, recomandăm să țineți cont de câteva aspecte, prezente în acest articol.


citeste mai departe


Ce spun clienții noştri:

Am achizitionat de la dvs vestiare pt 300 persoane si suntem foarte multumiti de alegerea facuta. Pret competitiv, calitate buna a produselor livrate. Foarte buna colaborarea! Am beneficiat de intregul suport al achipei dvs pe tot parcursul procesului de achizitie.

Radu Teisanu

Logistic Manager


Abatorul Peris SA

Abonează-te la newsletter-ul VIVA FACILITIES, și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

PARTENERI: