VivaFacilities
VivaFacilities


Vestiare și dulapuri metalice personalizate: Construiește-ți imaginea de brand!

14 June 2023


Formarea și consolidarea unei imagini de brand este esențială pentru succesul unei companii. Fiecare aspect al afacerii contează, inclusiv spațiul de lucru și facilitățile oferite angajaților. Vestiarele și dulapurile metalice personalizate nu sunt doar o soluție practică de organizare a spațiului, ci și o modalitate eficientă de a consolida și a îmbunătăți imaginea de brand a companiei.

Iată câteva motive care să vă convngă să particularizați mobilierul metalic:

Personalizarea în culorile brandului: vestiarele și dulapurile metalice pot fi personalizate utilizând culorile mărcii dumneavoastră. Alegerea unei palete de culori reprezentative și atractive poate aduce un element vizual unic spațiului de lucru. Atunci când angajații și vizitatorii intră în companie și văd mobilierul în culorile brand-ului, vor fi impresionați și vor corela acele culori cu valorile și identitatea corporativă.

    Sigla companiei pe dulapuri și/sau vestiare: Acestea pot fi furnizate cu sigla companiei. Imprimarea logo-ului pe suprafața dulapului/vestiarului poate adăuga o notă de profesionalism și diferențiere.

    Transmiterea valorilor și mesajelor brandului: Dulapurile și vestiarele metalice oferă posibilitatea de a vă comunica valorile și mesajul de brand. Puteți adăuga citate inspiraționale, mesaje motivaționale și chiar informații despre obiectivele și viziunea companiei. Aceste detalii subtile vor avea un impact puternic asupra angajaților, întărindu-le legătura cu brand-ul și creând astfel o cultură organizațională puternică

    Diferențiere și memorabilitate: Folosirea mobilierului metalic personalizat în interiorul afacerii vă poate ajuta să vă evidențiați față de concurență. Când angajații și clienții trec ușile companiei și văd vestiare/dulapuri personalizate, își vor aminti acest lucru ca pe o experiență unică și memorabilă.

    Cum puteți beneficia de vestiare și dulapuri metalice personalizate?

    Tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul dorit și potrivit brand-ului dvs și să stabiliți modul în care doriți să îl personalizați. Sau puteți completa formularul nostru de contact, ne comunicați nevoile dvs, iar experții noștri în domeniu, se vor ocupa de toate detaliile necesare pentru a ajunge la rezultatul dorit.

    Viva Facilities vă propune 2 posibilități de personalizare a mobilierului metalic:

    • Prin vopsire: puteți opta pentru vopsirea integrală sau parțială în culoarea sau culorile pe care le doriți.
    • Prin gravare cu laser sau imprimare digitală aceasta alternativă permite o personalizare mai complexă a vestiarelor și dulapurilor. Aceste tehnici oferă posibilitatea imprimării sau gravării logo-ului firmei, diferite mesaje de brand sau imagini digitale reprezentative pentru companie.

    În concluzie, mobilierul metalic personalizat este o modalitate eficientă și atractivă de a vă consolida imaginea mărcii în cadrul companiei dumneavoastră.