VivaFacilities


Cariere

Suntem o societate nouă pe piață și ne ocupăm de producția și comercializarea de mobilier metalic, mobilier industrial, sisteme de depozitare, producția si comercializarea de scaune, producție de mobilier serie și la comandă, dotări birouri, mobilier comercial, arhive, dulapuri pentru vestiare, bănci pentru vestiare etc. Pentru oricare alte informații vă rugăm să ne trimiteți CV-ul la adresa office@vivafacilities.roOamenii reprezintă cea mai importanta categorie de active din cadrul firmei noastre!


Ne bazam pe toţi membrii echipei noastre pentru a obţine rezultate şi a oferi servicii excelente clienţilor noştri. Oferim angajaţilor noştri sprijin şi posibilităţi de dezvoltare personală care să-i ajute să performeze în cele mai bune condiţii şi să îşi pună în aplicare iniţiativele.


Dacă doriţi să vă alăturaţi echipei VIVA FACILITIES, dacă aspiraţiile şi pregătirea dumneavoastră sunt conforme orientării noastre spre profesionalism în satisfacerea nevoilor clienţilor, vă oferim posibilitatea unui loc de muncă dinamic şi sprijinul nostru în obţinerea unor rezultate performante.


Ne puteti trimite CV-ul Dumneavoastră la adresa office@vivafacilities.ro pentru includerea în baza noastră de date pentru oportunităţi viitoare.

Vivafacilities

PARTENERI: