VivaFacilities
VivaFacilities


Birouri reglabile electric - Viva Upgrade vs. Viva Smart

26 September 2022


Birouri reglabile electric Viva Upgrade vs Viva Smart

Două dintre cele mai populare birouri reglabile electric comercializate de noi sunt Viva Upgrade și Viva Smart. La o primă vedere acestea nu prezintă diferențe vizibile cu ușurință, dar acestea există. 

Acest articol este dedicat diferențelor dintre cele 2 birouri reglabile electric. 


Diferențele dintre birourile reglabile electric Viva Upgrade și Viva Smart

Ambele birouri reglabile au același mod de funcționare, aceeași înălțime minimă și maximă. Diferențe se găsesc la producătorul motoarelor, design, capacitate portantă, termen de garanție și preț. 

1. Motoare

Din punct de vedere tehnic motoarele birourilor prezintă aceeași funcționalitate, dar producătorul este diferit. Biroul electric Viva Upgrade este dotat cu 2 motoare marca Timotion, în timp ce Viva Smart este dotat cu 2 motoare marca Bosch

2. Design

Din punct de vedere estetic, există căteva deosebiri: Tălpile picioarelor cadrelor, biroul Viva Smart prezintă tălpi teșite și în cazul aspectului telecomenzilor de operare a birourilor.

3. Capacitate portantă

Deși aspectul este asemătător, diferențele se regăsesc în cazul kilogramelor susținute de birourile reglabile. Capacitatea portantă a biroului reglabil Viva Upgrade este de 120 kg., iar cea a biroului reglabil Viva Smart este de 80 kg.

4. Termen de garanție

Termenul de garanție reprezintă o caracteristică extrem de importantă, care poate influența decizia de cumpărare. Producătorul Bosch oferă o garanție de 2 ani pentru biroul Viva Smart, iar Timotion prelungește garanția până la 5 ani pentru biroul Viva Upgrade. 

5. Preț

Modelul cu două motoare Bosch (Viva Smart) este mai economic, în timp ce modelul cu două motoare Timotion (Viva Upgrade), fiind mai performant, prezintă costuri mai mari. 


După cum puteți observa, nu există multe caracteristici distinctive între cele două birouri reglabile electric, dar trebuie să acordăm atenție detaliilor, deoarece detaliile fac diferența. 

În funcție de bugetul și de necesitățile dumneavoastră, puteți alege care model răspunde acestor criterii - decizia vă aparține!