VivaFacilities

Cum plătești/comanzi

VivaFacilities


Cum plătești/comanzi

www.vivafacilities.ro nu este un magazine online, de aceea achiziția și plata produselor nu se poate face direct din site.

Pentru a primi o ofertă personalizată necesităților Dumneavoastră vă rugăm să ne contactați telefonic/ prin email sau folosind formularul de contact din dreptul fiecărui produs. Unul din reprezentanții noștri de vânzări vă va oferi consilierea necesară pentru cea mai bună alegere.

Pentru persoanele fizice se percepe plata în avans sau ,în cazul în care marfa se trimite cu un curier, plata se poate face ramburs.

În cazul persoanelor juridice, plata se face în funcție de mai mulți factori cum ar fi: de istoricul de colaborare avut pana în momentul comenzii, tipului produselor comandate (standard/nonstandard), bonitatea firmei, valoarea comenzii etc.

Modalitatea de plată și conditiile comerciale se regăsesc întodeauna în cadrul oferei primite de la un reprezentant de vanzari Viva Facilities sau în contractul de colaborare.

Astfel plata poate fi 100% avans, parțial avans și restul la livrare sau la un anumit termen cu un instrument de plată, OP.


Ce spun clienții noştri:

Produse de calitate si profesionalism desăvârșit. Avem deja birourile electrice de aproape un an de zile si ne gandim sa mai achizitionam altele. Ma bucur ca am putut colabora si vom colabora si pe viitor. Nota 10 pentru colaborare. Bianca a fost foarte de treabă si ne-a dat mai multe variante inainte sa alegem birourile duale cu reglare electrica. Birourile vin cu instrucțiuni clare de utilizare si montare

Alexandru Mihaila

Country Manager


SC UKR Logistics SRL

Abonează-te la newsletter-ul VIVA FACILITIES, și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale

Sunt de acord cu Termeni și condiții