VivaFacilities


Set școlar reglabil cu 1 loc, clasele I-XII, 20.17.32
NOU

Set școlar reglabil cu 1 loc, clasele I-XII, 20.17.32

Cod Produs: 20.17.32

*Acest produs se livrează dezasamblat.

CARACTERISTICI:

Pupitru:

 • Cadru reglabil pe înălțime cu profil plat-oval din oțel, vopsit în câmp electrostatic și polimerizat
 • Înălțime reglabilă: 650 - 680 - 710 - 740 - 770 - 800 mm
 • Blat realizat din PAL melaminat, colțuri rotunjite, cant ABS
 • Sertar din PAL melaminat
 • Prevăzut cu agățătoare pentru ghiozdan/geantă
 • Prezintă piciorușe reglabile din PVC 
 • Culoare cadru: gri metalizat
 • Culoare blat și sertar: fag

Scaun:

 • Cadru reglabil pe înălțime din oțel sudat, vopsit în câmp electrostatic și polimerizat
 • Înălțime: 380 - 420 - 460 - 500 mm
 • Șezut și spătar din placaj multistrat curbat
 • Prezintă piciorușe reglabile din PVC
 • Culoare cadru: gri metalizat
 • Culoare spătar și șezut: fag

DIMENSIUNI:

Pupitru:

 • Înălțime: 640 - 700 - 760 - 820 mm
 • Blat: 700 x 500 mm

Scaun:

 • Înălțime șezut: 380 - 420 - 460 - 500 mm
 • Dimensiuni șezut: 400 x 400 mm
 • Dimensiuni spătar: 400 x 190 mm 

Garanție 24 luni


Seturile reglabile pe înălțime reprezintă cea mai potrivită opțiune pentru sănătatea și confortul elevilor, datorită capacității lor de a fi ajustate în funcție de statura fiecărui copil.

Pupitru reglabil pe înălțime este realizat cu o structură din profil de oțel, sudată robotizat în argon, vopsită prin câmp electrostatic și polimerizată în culoarea gri metalizat. Prezintă piciare cu profil plat-oval de 50x25 mm și 40x20 mm. Acestea sunt echipate cu 4 piciorușe din PVC pentru o stabilitate îmbunătățită.

Ajustarea înălțimii se realizează printr-un sistem telescopic pe 6 niveluri: 650-680-710-740-770-800 mm.

Pupitrul are un blat cu dimensiunile de 700x500 mm, fabricat din PAL melaminat de 18 mm grosime, fiind prevăzut cu o margine de protecție din cant ABS și colțuri rotunjite.

Prin adoptarea colțurilor rotunjite la pupitru, se asigură o măsură suplimentară de siguranță pentru elevi, contribuind la reducerea riscului de accidentare în timpul utilizării. Această soluție ergonomică, cu un design profesionist și bine gândit, are scopul de a crea un mediu educațional sigur și protejat.

Sertarul pentru rechizite este realizat din PAL de 18 mm, având în dotare un cârlig metalic util pentru agățarea ghiozdanului. 

Pentru finisajul pupitrului, s-a optat pentru o combinație armonioasă de culori, utilizând un finisaj în nuanța de fag atât pentru blat, cât și pentru sertar. Acest aspect contribuie la crearea unei atmosfere calde și prietenoase în mediul educațional, oferind un aspect estetic plăcut și integrându-se cu eleganță în designul general al sălii de clasă sau a spațiului de învățare.

Scaunul reglabil pe înălțime este proiectat cu atenție pentru a oferi un nivel înalt de confort și funcționalitate. Structura sa solidă este fabricată din profil de oțel, sudată robotizat în argon și protejată cu un strat vopsit aplicat prin câmp electrostatic și polimerizat, pentru a asigura durabilitate și rezistență în timp.

Picioarele scaunului sunt realizate cu profil plat-oval de 50x25 mm și 40x20 mm. 

În plus, scaunul este echipat cu 4 piciorușe reglabile din PVC pentru a compensa orice denivelări ale pardoselii și pentru a oferi o mobilitate facilă și adaptată.

Ajustarea înălțimii se realizează cu ajutorul unui sistem telescopic pe 4 niveluri, ceea ce permite utilizatorilor să-și regleze șezutul la înălțimi variabile, cuprinse între 380 mm și 500 mm. Astfel, se asigură poziționarea optimă pentru o postură corectă în timpul activităților de învățare sau de lucru.

Confortul este maximizat prin șezutul și spătarul realizate din placaj multistrat curbat de 10 mm, acoperite cu un strat de HPL, ceea ce conferă o textură plăcută și o rezistență sporită în fața uzurii cotidiene.

Cu dimensiuni generoase de 400x400 mm pentru șezut și 400x190 mm pentru spătar, scaunul oferă un suport optim pentru spate și o zonă suficient de spațioasă pentru a vă bucura de confort în timpul utilizării.

Finisajul de fag pentru șezut și spătar adaugă o notă de cald și natural în aspectul scaunului, în timp ce finisajul gri metalizat pentru structura metalică aduce un element modern și elegant în designul său general. Astfel, acest scaun reglabil pe înălțime reprezintă o alegere excelentă pentru un spațiu educațional sau de lucru eficient, confortabil și estetic plăcut.

Certificări ale produsului

 • SR EN 1729-1:2007
 • SR EN 1729-2:2012
 • SR EN 1730:2013 ver.eng.
 • SR EN 1728:2012/AC:2013 ver.eng.

Procesul de comandă

Ajută-ne să îți facem o ofertă corectă, răspundem în 30 de minute, în intervalul orar 08:00-16:30, de luni până vineri.

1. Completați formularul de mai jos.
2. Veți fi contactat de unul dintre colegii noștri în maxim 30 de minute.
3. Veți stabili împreună condițiile comerciale.
4. Oferta finală va fi trimisă pe adresa de email menționată.
Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.Clienții au mai comandat:Ce spun clienții noştri:

Produse de calitate si profesionalism desăvârșit. Avem deja birourile electrice de aproape un an de zile si ne gandim sa mai achizitionam altele. Ma bucur ca am putut colabora si vom colabora si pe viitor. Nota 10 pentru colaborare. Bianca a fost foarte de treabă si ne-a dat mai multe variante inainte sa alegem birourile duale cu reglare electrica. Birourile vin cu instrucțiuni clare de utilizare si montare

Alexandru Mihaila

Country Manager


SC UKR Logistics SRL

Abonează-te la newsletter-ul VIVA FACILITIES, și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.