VivaFacilities


Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor
Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor
Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor
Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor
Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor
Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor
NOU

Cadru de birou cu înălțime reglabilă electric, Viva Smart 2.0, Dual Motor

Cod Produs: 20.11.38

1428 lei

* Prețul nu conține TVA (19%).

* Transport GRATUIT în principalele orașe din țară.

Caracteristici:

 • Structură metalică din oțel cu picioare rectangulare în 3 niveluri
 • Panou de comandă digital cu 3 poziții de memorare a înălțimii
 • 2 porturi (un port USB-C și un port USB-A)
 • Două motoare silențioase
 • Operarea silențioasă < 45dB
 • Sistem anti-coliziune t-touch integrat (dacă întâlnește un obstacol, sistemul îl va detecta, biroul se va opri și va reveni 5 cm)
 • Tensiune de intrare: 110-230 VAC.
 • Viteză de ridicare/coborâre: 40mm/s
 • Înălțime reglabilă: 625 -1275 mm 
 • Capacitate portantă: 120 kg.
 • Traversă reglabilă: 1075 - 1720 mm
 • Funcție ”Child Lock”
 • Reminder pentru schimbarea poziției
 • Culori cadru: Negru RAL 9005, Alb RAL 9010, Gri RAL 9006
 • Garanție: 5 ani

Structură rezistentă cu design simplist

Structura cadrului reglabil Viva Smart 2.0 este realizată din oțel de calitate de 3 mm grosime. Vopsirea este realizată în câmp electrostatic, cadrele fiind disponibile pe culorile Negru RAL 9005, Alb RAL 9010 sau Gri RAL 9006.

Picioarele au profil dreptunghiular de 90x60 mm și sunt construite în 3 niveluri, ceea ce permite o operare a cadrului Viva Smart 2.0 la o înălțime mai mare decât modelele cu 2 niveluri. Înălțimea minimă a cadrului este de 625mm iar cea maximă este de 1275mm, fără a include grosimea blatului. Mai mult decât atât, acesta permite o capacitate de încărcare de până la 120 kg atât în poziție statică cât și în mișcare. Poziționarea traversei sub blat îi oferă biroului un aspect estetic, simplist și facilitează accesul scaunelor. Dimensiunile sunt ușor adaptabile nu doar anatomiei utilizatorului, cât și necesităților, în funcție de ambient și spațiul disponibil.

Cadrul a fost proiectat să funcționeze cu cele mai uzuale tipuri și dimensiuni de blaturi. Se pot reutiliza chiar și blaturile de la birourile vechi.

Reglarea traversei permite utilizarea unui blat cu lungimea cuprinsă între 1200 si 2000mm. Talpa superioară de 600mm permite folosirea unui blat cu lățimea cuprinsă între 650 și 800mm.

Tehnologie inovativă – operare silențioasă și rapidă

Cadrul Viva Smart Dual Motor 2.0 este acționat de două motoare silențioase și un transformator.

Operarea cadrului se face cu ajutorul unui panou de control cu afișaj digital, cu 3 poziții de memorare, un port USB-C și un port USB-A, LED-uri încorporate. Pe lângă butoanele de operare a biroului sus-jos, acesta are și funcția de memorare a înălțimii și reminder pentru schimbarea poziției. Astfel îți poți salva înălțimea potrivită la care vrei să lucrezi din picioare și cea la care lucrezi de pe scaun. De asemenea, prin intermediul funcției ”Child Lock”,  cadrul asigură o utilizare sigură și fără griji în jurul copiilor.

Tot cu ajutorul panoului de control, cadrul poate fi resetat atunci când este cazul, urmând instrucțiunile de utilizare.

Cu ajutorul celor două motoare, se obține o viteza de operare de 40mm/s, mai mare decât viteza modelelor cu un singur motor. Modelul poate fi ușor integrat în spațiile de tip open space, deoarece nivelul de zgomot este mai mic de 40dB.

Sistem anti-coliziune – siguranță și prevenție

Sistemul anti-coliziune detectează obstacolele în timpul operării și se oprește imediat după atingerea acestora, revenind 5 cm, evitând astfel posibile accidentări sau deteriorări. Acesta, cu ajutorul unui senzor integrat detectează atât obstacolele de sub cadru cât și deasupra. Sistemul este integrat în interiorul transformatorului și nu este vizibil, fiind foarte sensibil și receptiv.


Cum comand?

Ajută-ne să îți facem o ofertă corectă, răspundem în 30 de minute, în intervalul orar 08:00-16:30, de luni până vineri.

1. Completați formularul de mai jos.
2. Veți fi contactat de unul dintre colegii noștri în maxim 30 de minute.
3. Veți stabili împreună condițiile comerciale.
4. Oferta finală va fi trimisă pe adresa de email menționată.
Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.Clienții au mai comandat:Ce spun clienții noştri:

Produse de calitate si profesionalism desăvârșit. Avem deja birourile electrice de aproape un an de zile si ne gandim sa mai achizitionam altele. Ma bucur ca am putut colabora si vom colabora si pe viitor. Nota 10 pentru colaborare. Bianca a fost foarte de treabă si ne-a dat mai multe variante inainte sa alegem birourile duale cu reglare electrica. Birourile vin cu instrucțiuni clare de utilizare si montare

Alexandru Mihaila

Country Manager


SC UKR Logistics SRL

Abonează-te la newsletter-ul VIVA FACILITIES, și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.