VivaFacilities


Birou cu înălțime reglabilă electric în L, Viva Upgrade, Triple Motor
Birou cu înălțime reglabilă electric în L, Viva Upgrade, Triple Motor
Birou cu înălțime reglabilă electric în L, Viva Upgrade, Triple Motor
Birou cu înălțime reglabilă electric în L, Viva Upgrade, Triple Motor

Birou cu înălțime reglabilă electric în L, Viva Upgrade, Triple Motor

Cod Produs: 20.11.36.1

3666 lei

* Prețul nu conține TVA (19%).

* Transport GRATUIT în principalele orașe din țară.

Specificații Birou Reglabil Viva Upgrade în L

 • Structură metalică din oțel cu picioare rectangulare în 3 niveluri
 • Panou de comandă digital cu 4 poziții de memorare a înălțimii
 • Trei motoare marca TIMOTION
 • Operarea silențioasă < 50dB
 • Sistem anti-coliziune t-touch integrat (dacă întâlnește un obstacol, sistemul îl va detecta, biroul se va opri și va reveni 2 cm)
 • Tensiune de intrare: 110-230 VAC.
 • Viteză de ridicare/coborâre: 38 mm/s
 • Înălțime reglabilă: 625 -1275 mm 
 • Capacitate portantă: 150 kg.
 • Culori cadru: Gri RAL 9006, Alb RAL 9010 și Negru RAL 9005
 • Blat realizat din PAL melaminat de 25mm grosime
 • Dimensiune blat: 1600x1600/700x700x25 mm
 • Culoare blat: Alb
 • Garanție: 5 ani

Structură rezistentă cu design simplist

Structura biroului Viva Upgrade are forma în L, și este realizată din oțel de calitate de 3 mm grosime. Vopsirea este realizată în câmp electrostatic, cadrele fiind disponibile în 3 culori: Gri RAL 9006, Alb RAL 9010 și Negru RAL 9005 cu finisaje fine.

Cele 3 picioare au profil pătrat de 75×75 mm și sunt construite în 3 niveluri, ceea ce permite o operare a biroului Viva Upgrade la o înălțime mai mare și respectiv o capacitate portantă de până la 150 kg. Înălțimea minimă a biroului este de 625 mm iar cea maximă este de 1275 mm, fără a include grosimea blatului.

Poziționarea traversei sub blat îi oferă biroului un aspect estetic, simplist și facilitează accesul scaunelor. Dimensiunile sunt ușor adaptabile nu doar anatomiei utilizatorului, cât și necesităților, în funcție de ambient și spațiul disponibil.

Cadrul a fost proiectat să funcționeze cu cele mai uzuale tipuri și dimensiuni de blaturi. Se pot reutiliza chiar și blaturile de la birourile vechi.

Reglarea traversei permite utilizarea unui blat în formă de L cu lungimile cuprinse între 1200 și 1900 mm. Tălpile superioare de 600 și 500mm și permit folosirea unui blat cu lățimile cuprinse între 650 și 800mm.

Tehnologie inovativă - operare silențioasă și rapidă

Biroul Viva Upgrade este acționat de trei motoare și un transformator Timotion. Transformatorul a fost proiectat special pentru biroul cu 3 motoare având sistemul anti-coliziune integrat. Timotion este recunoscut ca lider în industria actuatoarelor lineare, certificat pentru calitatea produselor oferite în domeniul industrial, mobilier și medical.

Operarea biroului se face cu ajutorul unui panou de control cu afișaj digital și LED-uri încorporate. Pe lângă butoanele de operare a biroului sus-jos, acesta are și funcția de memorare a înălțimii. Astfel îți poți salva înălțimea potrivită la care vrei să lucrezi din picioare și cea la care lucrezi de pe scaun. Tot cu ajutorul panoului de control, biroul poate fi resetat atunci când este cazul, urmând instrucțiunile de utilizare.

Cu ajutorul celor trei motoare, se obține o viteza de operare de 40mm/s. Modelul poate fi ușor integrat în spațiile de tip open space, deoarece nivelul de zgomot este mai mic de 45 dB.

Sistem anti-coliziune - siguranță și prevenție

Sistemul anti-coliziune detectează obstacolele în timpul operării și se oprește imediat după atingerea acestora, revenind 2 cm, evitând astfel posibile accidentări sau deteriorări. Acesta, cu ajutorul unui senzor integrat detectează atât obstacolele de sub birou cât și deasupra. Sistemul este integrat în interiorul transformatorului și nu este vizibil, fiind foarte sensibil și receptiv.


Cum comand?

Ajută-ne să îți facem o ofertă corectă, răspundem în 30 de minute, în intervalul orar 08:00-16:30, de luni până vineri.

1. Completați formularul de mai jos.
2. Veți fi contactat de unul dintre colegii noștri în maxim 30 de minute.
3. Veți stabili împreună condițiile comerciale.
4. Oferta finală va fi trimisă pe adresa de email menționată.
Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.Clienții au mai comandat:Ce spun clienții noştri:

Am achizitionat de la dvs vestiare pt 300 persoane si suntem foarte multumiti de alegerea facuta. Pret competitiv, calitate buna a produselor livrate. Foarte buna colaborarea! Am beneficiat de intregul suport al achipei dvs pe tot parcursul procesului de achizitie.

Radu Teisanu

Logistic Manager


Abatorul Peris SA

Abonează-te la newsletter-ul VIVA FACILITIES, și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.