VivaFacilities
VivaFacilities


Vestiare scolare - o necesitate in scolile Europene

02 July 2021


Nevoia școlilor de a oferi elevilor vestiare pentru depozitarea lucrurilor personale și materialelor didactice este din ce în ce mai crescândă și mai importantă.

Având în vedere că smartphone-urile de astăzi sunt, în general, articole de valoare, administratorii școlilor trebuie să selecteze cu atenție atunci când aleg modalitățile de depozitare în dulapurile școlare și să se asigure că opțiunile lor sunt soluții bine concepute pentru a rezista. 

Într-adevăr, în 2021 și nu numai, dulapurile școlare nu mai asigură doar bagajele elevilor, ci și instrumentele tehnologice care transportă informații personale.

Pentru mulți elevi, a-și lăsa telefonul mobil acasă nu este o opțiune deoarece îl folosesc frecvent pentru a comunica cu părinții înainte, după școală sau în caz de urgență.

Fiecare scoala adopta unele reguli interne precise și o abordare diferită a modului în care gestionează interzicerea dispozitivelor mobile în sălile de clasa.

Viva Facilities oferă o gamă diversă de vestiare potrivite pentru utilizarea în școli.

Spre exemplu, Liceul Romano-Finlandez din București a investit în dulapuri pentru depozitare și s-a bucurat de numeroasele avantaje ale acestora. Aceasta scoala de elită a achiziționat diferite tipuri de vestiare de mai multe ori în ultimii ani, pe măsură ce numărul elevilor creștea.

Alina Cristiana Cirja Liceul Romano-Finlandez: “Suntem incantati de calitatea produselor și de faptul ca descrierile lor sunt aceleași cu cele din realitate. Colaborarea cu Viva Facilities a fost absolut minunată! Daca toti furnizorii nostri ar fi la fel de seriosi, disponibili si atenti la nevoile noastre, am avea o scoala cu adevărat “ca afara”.”

Pe lângă depozitarea telefoanelor mobile, școlile care investesc în dulapuri de calitate superioară oferă siguranță pentru multe alte lucruri esențiale valoroase, cum ar fi instrumente muzicale, manuale, echipamente sportive, tablete sau laptopuri. De asemenea, îi scutește pe elevi de a transporta aceste articole zilnic. 

Dincolo de depozitarea obiectelor, dulapurile școlare contribuie la promovarea unei bune igiene - lucru care a fost pus în evidență mai ales în timpul epidemiei COVID-19.

Practicile de igienă responsabilă în școli vor rămâne importante chiar și după pandemie. O modalitate simplă de a face acest lucru este prin reducerea numărului de articole care intră în clasă din mediul exterior. Investiția în noi dulapuri școlare poate contribui cu siguranță la promovarea unor bune practici de igienă.

Vestiarele școlare trebuie sa fie diferite fata de vestiarele din alte domenii. Calitatea, designul robust, posibilitatea de comanda usi colorate,  contează atunci cand dorim sa alegem dulapuri pentru scoala!

Vestiarele Viva Facilities dispun de perimetru frontal rotunjit pentru a proteja elevii împotriva accidentelor.

Pe langa vestiare, la Viva Facilities puteti gasi mobilier școlar destinat atat ciclului primar și gimnazial cât și celui liceal: bancute, pupitre si scaune școlare.