VivaFacilities
VivaFacilities


Un scaun revoluționar pentru birourile 2.0

06 July 2018


VivaFacilities

Ai nevoie de un scaun ergonomic care să îți ofere suport pe tot parcursul zilei de lucru? Noi am găsit modelul potrivit: scaunul 30.11.48, a fost special conceput pentru a oferi o experiență de neuitat angajaților cu ambiție.

Modelul de scaun 30.11.48 se caracterizează printr-o singură manetă care operează trei funcții diferite:

  • reglarea înălțimii scaunului;
  • translație șezut: permite ajustarea șezutului față-spate oferind susținere constanta;
  • reglarea spătarului „Up-Down”: sistem de ridicare/coborâre a spătarului și blocarea acestuia în diferite poziții.

Conceptul de design al acestui scaun încorporează și o tetieră interactivă, multi-direcțională, care ajuta la relaxarea mușchilor gâtului și a umerilor. De asemenea scaunul beneficiază de un sistem lombar tridimensional care oferă suport complet zonei lombare, datorită mișcării dinamice, și posibilității de ajustare conform nevoilor utilizatorului.

O altă dotare tipică modelului este perna șezutului care are încadrată o zonă specială numită „presiune zero” reprezentată de niște cercuri reprezentative. Datorită acesteea greutatea corpului utilizatorului este distribuită uniform pentru a oferi confort și suport maxim.

Ah, și brațele! Cu un reglaj 2D acestea oferă posibilitatea de ajustare sus, jos, în unghi, și adâncime, perfect pentru a găsi poziția potrivită anatomiei și nevoiei individuale, confortul fiind îmbunătățit considerabil datorită padurilor moi.

Se pot adapta ușor diferitor ambiente datorită disponibilității celor trei cadre diferite de culori alb-aluminiu, negru-aluminiu ori negru integral dar și a gamei largi de materiale cu care acesta poate fi personalizat.