VivaFacilities
VivaFacilities


Din respect pentru angajații tăi

03 April 2017


VivaFacilities

De-a lungul timpului oamenii au devenit tot mai interesați și mai implicați în cariera lor, năzuind să avanseze și să ajungă culmile succesului. S-a dovedit chiar că activitatea profesională a românilor a crescut cu aproximativ 1,7 ani, ajungând să muncească în medie 35 de ani pe parcursul întregii vieți.

Însă acest lucru nu a contribuit și la creșterea gradului de eficiență. Factoriii care ar putea bloca activitatea fiind diverși, de la raportul dintre serviciu și viața personală până la modul în care este organizat locul de muncă. Astfel, locul de muncă trebuie să fie organizat ca să permită o stare fiziologică bună  cu un minim consum de energie. Scopul acestei organizări este să se obţină o productivitate maximă a muncii, respectând principiile economiei mişcării şi evitând pe cât posibil oboseala inutilă a angajatului.

De accea, este foarte importantă siguranța și confortul la locul de muncă, deopotrivă pentru angajat și angajator, pentru o viziune pe termen lung. Pentru o afacere sănătoasă asigură-le bunăstarea angajaților tăi.