Alege scaunul directorial potrivit pentru tine!

VIDEO!!! Cum găsesc scaunul directorial potrivit?

Una dintre piesele de mobilier indispensabile  în amenajarea spațiului de lucru este scaunul de birou. De cele mai multe ori, acesta este ales pe criterii de aspect sau de preț. Și totuși, dacă alegeți o piesă inadecvată, riscați să adoptați poziții nesănătoase la birou și să vă alegeți cu dureri de spate.

Noi vă propunem câteva exemple de scaune directoriale cu prestanță pentru confort la superlativ!

director's chair and megaphone on white background

Modelele ce vi le oferim sunt variate: convenționale – cu suport pentru brațe și spate; scaune ergonomice de birou – pentru persoanele care caută un scaun directorial sau au probleme la coloana vertebrală sau pur si simplu doresc să prevină diferite afecțiuni, acesta este modelul cel mai recomandat .

Designul scaunelor propuse de noi este unul modern, cu o varietate de forme, dimensiuni și materiale utilizate. Acestea din urmă pot fi plasă ( mesh), spumă maleabilă, piele sau piele ecologică.

Spătarul și suportul pentru șezut au o formă ergonomică, care urmărește linia corpului.

Mobilitatea scaunului este și aceasta extrem de importantă. Aceasta rezultă din reglajul pe înălțime al scaunului, precum și din construcția pe roți.

Modelele propuse de noi asigură o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate.

Vezi ce modele iti oferim!

 

Modelele noastre sunt mult mai diversificate și le puteți vizualiza pe site-ul nostru, la categoria Scaune/canapele – Scaune directoriale.

Pentru informaţii, consultanţă şi comenzi, contactează-ne la:
E-mail: office@vivafacilities.ro
Telefon: 004.0784.220.900

Echipa Viva Facilities

 

 

 

 

Please follow and like us:

Comments are closed.